nieuws

Wilt u een professionele bedrijfsfilm winnen?

Nieuws 885

‘Hebt u het leukste verkoopteam, een zojuist verbouwde winkel of een bijzonder ondernemersconcept?’

Wilt u een professionele bedrijfsfilm winnen?

Bakkers die op de Horecava 2018 in de stand van Bakkerswereld antwoord komen geven op deze vraag, maken kans op het winnen van een professionele bedrijfsvideo.

De redactie van Bakkerswereld is tijdens de Amsterdamse horecabeurs – van 8 tot en met 11 januari – te vinden op het zogeheten Bakkersplein, in hal 12 (nr 12.260) naast het Bakery Café. De redactie doet vanaf de beursvloer rechtstreeks verslag van de ontwikkelingen van brood en banket in de horeca en de ervaringen van bezoekers. Brood en banket worden een steeds belangrijkere factor in de horeca, zo blijkt uit de aandacht die de horecavakbeurs hiervoor uittrekt en de bezoekers uit de brood- en banketbakkerij die naar de RAI komen.

Winactie

Bakkers, banketbakkers, chocolatiers, patissiers, die de stand bezoeken maken kans op het winnen van een geheel verzorgde professionele bedrijfsvideo als zij antwoord geven op de vraag waarom nu juist hun bedrijf daarvoor in aanmerking komt. Dat bedrijf of bedrijfsonderdeel moet het waard zijn op video te worden vastgelegd. De bakker kan de video inzetten voor de promotie van zijn eigen bedrijf en/of winkel. De productie kan bijvoorbeeld ook in de winkel worden afgespeeld.

Winnen kan door vooraf het formulier in te vullen en uitgeprint mee te nemen naar de stand. Het formulier kunt u downloaden via bakkerswereld.nl/winactie.

Lees ook: Werelden komen samen op Horecava 2018

Reageer op dit artikel