nieuws

Sinterklaas bezocht Hengelo alvast dankzij Bakkerij Wouda

Nieuws 1431

Sinterklaas heeft in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 november een vervroegd bezoek gebracht aan Hengelo. Honderden inwoners van Hengelo (Ov.) vonden namelijk een tas op straat met daarin een heerlijke lekkernij.

Sinterklaas bezocht Hengelo alvast dankzij Bakkerij Wouda
Bakkerij Wouda heeft cadeautassen verstopt in Hengelo (Ov.).

De cadeautjes zijn niet écht uitgedeeld door de goedheiligman uit Spanje, maar door de bakkersbroers Tjeerd en Anne Wouda van Bakkerij Wouda uit Hengelo (Overijssel). ‘Vanwege de opening van onze nieuwe winkel in winkelcentrum Hasselo vieren we vandaag feest. En wie feest viert trakteert’, aldus Tjeerd. Niet alleen de vinder van de cadeautas wordt beloond. In de tas zitten namelijk tevens waardebonnen die de vinder mag uitdelen aan een vriend, familielid, collega of goede buur. Bij inlevering van de waardebon bij Bakkerij Wouda krijgt hij of zij 5 zachte bollen cadeau.

Bakken onder de ogen van de klant

Dat de populariteit van het bakkersvak in de lift zit merkt ook Anne Wouda: ‘Onder andere door Tv-programma’s als Heel Holland bakt en BROOD van Robèrt van Beckhoven is er veel positieve aandacht voor ons mooie ambachtelijke vak. Bij het ontwerpen van de nieuwe winkel in winkelcentrum Hasselo was het onze wens om de mensen nóg meer van ons bakproces te kunnen laten zien. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om het bakken meer onder het oog van de klant te doen in de winkel, en minder achter de schermen’.

Bakkerij Wouda bakt met passie

Voor dag en dauw zijn de bakkers van Bakkerij Wouda al in de weer voor het bakken van ambachtelijke broden en gebakjes. Tjeerd en Anne Wouda zijn aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Wouda heeft in Hengelo winkels in Winkelcentrum Hasselo, Winkelcentrum Hengelose Esch en Winkelcentrum Slangenbeek.

Foto's

Reageer op dit artikel