nieuws

IQ Centrum Ireks informeert over vaktechniek, regelgeving en grondstoffen

Nieuws 654

IQ Centrum Ireks informeert over vaktechniek, regelgeving en grondstoffen

De van oorsprong Duitse grondstoffenleverancier Ireks heeft een IQ Centrum geopend. Het centrum moet de brood- en banketbakkerij voorzien van accurate informatie op het gebied van innovatie, kwaliteit en regelgeving.

Behalve op de online-omgeving van het IQ Centrum geeft Ireks ook een bulletin uit, waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondstoffen, innovatie en regelgeving uit de doeken worden gedaan. Het expertisecentrum wil klanten op de hoogte houden van alles wat er brood- en banketgebied speelt.

Belangstellenden kunnen zich op de site van Ireks in schrijven voor de nieuwsbrief van Ireks IQ.

Over Ireks

Als voedselproducent ontwikkelt Ireks elk jaar tal van nieuwe producten. Daarnaast verzorgt het bedrijf uitgebreide analyses, kwaliteitsproeven en baktesten. Kwaliteit staat voor Ireks centraal. ‘Met een meervoudig service aanbod begeleiden wij onze partners in meer dan 90 landen als coach, raadgever en probleemoplosser’, meldt manager Nederland Leo van Aerle.

Reageer op dit artikel