nieuws

Happy Tosti opent tweede franchisewinkel in 2018

Nieuws 1096

De keten Happy Tosti opent een tweede franchiserestaurant in Delft. Het restaurant opent in de eerste helft van 2018.

Happy Tosti opent tweede franchisewinkel in 2018
Nikki van Boxtel voor het pand in Delft. Foto: Happy Tosti

Het franchiserestaurant van Happy Tosti in Delft is de tweede op rij. ‘We gaan hard, we gaan lekker! In de eerste helft van 2018 gaan we open aan de Voldersgracht 4a in Delft. Nikki heeft alvast de ramen beplakt’, laat de organisatie weten.

Happy Tosti is de formule van Jasper Kool, Sam Holtus en Wibe Smulders. De eerste twee ondernemers startten ermee in 2014 aan Korte Poten in Den Haag. Tot juni 2016 heette de zaak in Den Haag nog Tosti van Josti. Maar van deze naam stapten de ondernemers af. Er kwamen twee vestingen bij, in Leiden en Hoofddorp. In juli besloten de drie te gaan franchisen.

Klaarstaan voor anderen betekent delen van geluk!

Nikki van Boxtel, franchiseondernemer van Happy Tosti Delft, is razend enthousiast. ‘Toen ik zag dat Happy Tosti van plan was om het concept te franchisen, wist ik het meteen: dat is wat ik wil!’
De vestiging wordt compleet gemaakt met de bekende, overheerlijke tosti’s, schommels en de vrolijke sfeer.

Persoonlijk verhaal

Nikki van Boxtel is van het aanpakken. Haar drive en persoonlijke verhaal maken dat zij perfect past bij de Happy Tosti-formule vinden de franchisegevers.

Ze is daarnaast moeder van een zoon met een arbeidsbeperking en dus weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om deze groep jongeren een kans en perspectief te bieden. ‘Mijn zoon Jim heeft een zeldzame stofwisselingsziekte. Happy Tosti heeft hem een betaalde baan geboden en met zijn salaris heeft hij dit jaar zijn grootste wens in vervulling laten gaan, namelijk een Feyenoord seizoenkaart. Sterker nog hij heeft er twee gekocht zodat er altijd iemand met hem mee kan. Dát is dus wat een concept als Happy Tosti mogelijk maakt.’

Happy Tosti Logo

Uitbreiding van de formule

Nikki van Boxtel is de tweede franchiseondernemer in Nederland die straks een eigen Happy Tosti restaurant heeft. De organisatie is hard bezig om op korte termijn meer restaurants te openen.

 Wat is Happy Tosti 

Reageer op dit artikel