nieuws

Bakkers genomineerd voor ‘De beste van Nederland’

Nieuws 1565

Voor het RTL4-programma De beste van Nederland zijn zeven bakkers genomineerd. Zij maken kans op de titel ‘De beste van Nederland’.

Bakkers genomineerd voor ‘De beste van Nederland’

De strijd om de titel ‘De beste van Nederland’ van het gelijknamige programma is weer losgebarsten. Ook bedrijven in de bakkerijbranche doen mee aan het programma van RTL4: Bakkerij Jan Schrieks, Bakkerij Gorthuis, Bakkerij Loeffen, Bakkerij Klootwijk, Herweijer kwaliteitsbakker, Bakkerij Smeets en Bakkerswerkplaats.

Voor het programma maken de genomineerde ondernemers zelf vlogs (videoblogs). Kijkers van het programma bepalen uiteindelijk wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee de winnaar moet worden. Via de poll op de website van het programma kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Het draait allemaal om één ding: wie maakt de leukste vlog van Nederland?!

Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. De voice-over wordt verzorgd door Edwin Noorlander, bekend van Radio 538.

Combinatie bereik RTL4 en social media

Met De Beste van Nederland slaat programmamaker Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

Reageer op dit artikel