nieuws

Bakkerij Van Horssen verhuist naar nieuw pand

Nieuws 838

Door groei van Bakkerij Van Horssen voldeed de productieruimte achter de winkel in Aalst niet meer. Ondernemer Arthur van Horssen koos voor nieuwbouw.

Bakkerij Van Horssen verhuist naar nieuw pand
Nieuwbouw Bakkerij Van Horssen.

In de productieruimte van Bakkerij Van Horssen achter de winkel in Aalst kon de benodigde ovenuitbreiding niet worden gerealiseerd en ook de banketbakkerij groeide uit zijn jasje. Ondernemer Arthur van Horssen besloot te gaan voor nieuwbouw en realiseerde samen met zijn broer een nieuw pand in Nederhemert. Beide bedrijven zijn hier inmiddels naartoe verhuisd.

Meest optimale inrichting

TenBa is al in een vroeg stadium bij de bouw van Bakkerij Van Horssen betrokken geweest, waardoor vanaf het begin de juiste keuzes konden worden gemaakt voor de meest optimale inrichting. Daardoor was er een optimale afstemming bij de ruwbouw van het pand en de noodzakelijke (bakkerij-specifieke) bouwkundige aanpassingen. Zónder dat Van Horssen al in een vroeg stadium keuzes hoefde te maken voor de bakkerij technieken.

Keuzes maken

TenBa zorgde voor de flexibiliteit door bouwkundig te anticiperen op de verschillende keuzes die gemaakt moesten worden. Zaken als offerte-aanvragen, begeleiding van bouwvergaderingen en beheer van de planning namen zij voor hun rekening. Ook met praktische zaken, zoals het bepalen van de vloerhoogte en het maken van keuzes in materialen en bouw en afwerking van de bakkerij inclusief alle installaties, heeft TenBa zich bemoeit.

Arthur van Horssen: ‘Door vooraf goed na te denken en te plannen, bespaar je veel tijd en kan alles in de juiste volgorde worden afgewerkt. Je merkt dat TenBa hierin veel ervaring heeft, fijn dat zij ons hierin volledig wisten te ontzorgen’.

Reageer op dit artikel