nieuws

Bakker Bart en Villa Pardoes introduceren eigen Tompoes

Nieuws 1026

Bakker Bart en Villa Pardoes introduceren eigen Tompoes

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk, finaliste van Heel Holland Bakt 2016. Gezamenlijk is een speciale tompoes ontwikkeld, waarvan de opbrengst gaat naar de stichting Villa Pardoes.

De Villa Pardoes Tompoes van Bakker Bart wordt op woensdag 6 december om 14.00 uur geïntroduceerd bij de Bakker Bart-winkel in Gorinchem door Francis Kuijk, Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Herbert Schalkwijk (algemeen directeur Bart’s Retail).  Pardoes zelf is ook van de partij!

Francis Kuijk: ‘Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.’

Doel van Villa Pardoes

De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes; het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben.

Bakker Bart. Bakker Bart’s grootste wens is om elk ziek kind een week onbezorgd te kunnen laten genieten in Villa Pardoes. De ‘Villa Pardoes Tompoes’ zal de hele decembermaand bij alle Bakker Bart winkels van 6 t/m 31 december verkrijgbaar zijn.

Lees ook: AD-lezers voorspellen dat Francis Kuijk Heel Holland Bakt wint 

 

Reageer op dit artikel