nieuws

Puratos opent virtueel innovatiecentrum

Nieuws 577

Puratos heeft een virtueel innovatiecentrum geopend om haar klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week bij te kunnen staan.

Puratos opent virtueel innovatiecentrum
Puratos heeft een virtueel inspiratiecentrum geopend.

Naast de 81 fysieke innovatiecentra wereldwijd waarin maar liefst 463 brood-, banket- en chocolade-experts werkzaam zijn, kan Puratos haar klanten nu 24/7 helpen in een online en virtueel innovatiecentrum.

Altijd direct in contact met klanten

‘Innovatie zit in ons hart en is de basis van alles wat we doen. Dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten, maar zeker ook in onze service en ondersteunende tools’, zei Daniel Malcorps, CEO van Puratos. ‘Met het virtueel innovatiecentrum bieden we een state-of-the-art tool waardoor we met onze klanten, overal ter wereld, altijd direct in contact kunnen staan.’

Online adviseur 24/7 beschikbaar

Het virtuele innovatiecentrum biedt klanten 1-op-1 ondersteuning op elk gebied van productontwikkeling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een live chat sessie te starten met internationale en lokale technische adviseurs voor persoonlijk advies. Daarnaast is een virtuele adviseur 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor advies. Ook een receptendatabase ontbreekt niet, waar klanten inspirerende recepten kunnen vinden die aansluiten op de laatste consumententrends. Bovendien kan de bezoeker ook een virtuele rondleiding krijgen in het fysieke innovatiecentrum van Puratos in Groot-Bijgaarden, België.

Het virtuele innovatiecentrum is te vinden via de website: www.puratos.com/virtual.

Reageer op dit artikel