nieuws

Inschrijving Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 geopend

Nieuws

Inschrijving Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 geopend

Omroep Brabant gaat voor de 22e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen en thuisbakkers zich aanmelden.

De finale van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 is op 26 februari 2018 bij het Summa College in Eindhoven. De bekendmaking van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 is op zondag 11 maart tijdens de live tv-uitzending op Omroep Brabant van de ‘Kullekestocht’ (halfvastenoptocht) in Molenschot.

Inschrijven tot 1 november

Inschrijven kan vanaf nu tot 1 november 2017 voor ambachtelijke bakkers en slagers (categorie A). En tot en met 19 januari 2018 voor thuisbakkers en leerlingen (categorieën B, C en D) via de website van Omroep Brabant. Daar is ook het wedstrijdreglement te vinden.

Mystery Shopper

De uiteindelijke winnaar uit de categorie bakkers en slagers wordt tweemaal bezocht door  de Mystery Shopper. Dit maakt de strijd nog spannender en eerlijker. Zodoende tellen dus ook de worstenbroodjes mee, die elke dag in de winkel worden verkocht.

Verslag op Brabantse televisie

Omroep Brabant zal verslag doen van de strijd met onder meer diverse reportages op TV. De wedstrijd is een samenwerking van scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College (beiden in Eindhoven), Cingel College in Breda, Markland College in Oudenbosch, de NBOV en Omroep Brabant.

Leestip: ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje komt dit jaar uit Sint-Oedenrode’

Reageer op dit artikel