nieuws

Happy Tosti Breda begin 2018 een feit

Nieuws 822

Happy Tosti Breda begin 2018 een feit

Franchiseondernemer David Golverdingen (30) opent begin 2018 aan de Veemarktstraat 3 in Breda de deuren van Happy Tosti Breda.

Golverdingen: ‘Door alles wat ik tot nu toe gedaan heb ben ik geraakt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet altijd gelijke kansen krijgen. Dat heeft me aangemoedigd te zoeken naar mogelijkheden voor deze doelgroep en zo kwam ik bij Happy Tosti terecht.’

Afstand tot arbeidsmarkt

Geïnspireerd door het horecaconcept, de passie van oprichters en door de restaurantmedewerkers, opent David begin 2018 zijn eigen Happy Tosti restaurant. ‘Ik kijk er enorm naar uit om straks met mijn team tosti’s te serveren in het nieuwste Happy Tosti restaurant van Nederland, namelijk in Breda!’, vertelt hij enthousiast

‘Ik wil werkgelegenheid bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik word dan ook heel blij als we door middel van een betaalde baan bij Happy Tosti kunnen bijdragen aan de dromen van deze mensen. Iedereen moet een kans krijgen om mee te draaien in de maatschappij.’

Meer over Happy Tosti

Lunchformule Happy Tosti gaat haar concept uitgeven in franchise. De formule wil zo binnen vijf jaar 500 banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Nu zit Happy Tosti in drie steden: Den Haag, Hoofddorp en Leiden.

Reageer op dit artikel