nieuws

Veel belangstelling voor ‘Lekkerste Worstenbroodje’ bij Landleven

Nieuws 878

Veel belangstelling voor ‘Lekkerste Worstenbroodje’ bij Landleven
Bezoekers en deelnemers aan leef Landleven bezochten de stand om de worstenbroodjes te proeven. Foto: LBW

De organisatie van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje (LBW) heeft ondanks de vele regen veel belangstelling gekregen op haar stand bij Beleef Landleven in Arnhem. LBW stond daar vrijdag 8 september.

De organisatie van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje (LBW) heeft ondanks de vele regen veel belangstelling gekregen op haar stand bij Beleef Landleven in Arnhem. LBW stond daar vrijdag 8 september.

‘De stand bij Beleef Landleven is een groot succes in tegenstelling tot het weer’, vertelt secretaris van LBW Hans Elbers. ‘Er is veel belangstelling en we krijgen veel positieve opmerkingen.’

Bakkersnamen op de foto

Ook de bakkers die de stand sponsorden en bemensten, hebben veel belangstelling gekregen, aldus Elbers. De bezoekers namen foto’s van de namen van de deelnemende bakkers, zodat ze die bakkers later gemakkelijk kunnen terugvinden als ze worstenbroodjes willen bestellen.’

Ondanks het slechte weer, noemt LBW de eendaagse deelname aan het driedaagse event Beleef Landleven een ‘overweldigend succes.’ Het evenement, dat tot en met zondag duurt, staat in het teken van smaak en geur.

Finalisten

Tien bakkers, die de afgelopen jaren finalist waren in de wedstrijd ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’, sponsorden het evenement met worstenbroodjes om het publiek kennis te laten maken met de Brabantse traditie. Er werd een prijsvraag aan verbonden om het publiek actief bezig te laten zijn.

Reageer op dit artikel