nieuws

Samenwerking Beko Techniek en byFlow bekrachtigd met speculoospasta

Nieuws 929

Samenwerking Beko Techniek en byFlow bekrachtigd met speculoospasta
Nina Hoff en Richard Guldemundt met hun 3D geprinte handtekeningen.

byFlow en Beko Techniek hebben op 26 september hun onderlinge samenwerkingscontract officieel ondertekend. Dit gebeurde met de 3D foodprinter The Focus, die de handtekeningen in speculoospasta zette.

Nina Hoff (ceo ByFlow) en Richard Guldemundt (Commercieel manager Beko Techniek) zetten tijdens de tweede dag van de Beko Najaarsdagen hun “handtekening” onder het contract van hun onderlinge samenwerking.

Met de innovatieve The Focus is het mogelijk om 3D vormen te printen van chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree. Beko Techniek en byFlow zijn ervan overtuigd dat The Focus in de bakkersbranche van meerwaarde is, een mogelijkheid biedt tot onderscheid en klanten zal verrassen.

byFlow’s 3D foodprinter The Focus is uitgebreid getest en geoptimaliseerd om verschillende soorten ingrediënten te kunnen printen. Hoewel byFlow recepten en ontwerpen aanbiedt die het printingproces vergemakkelijken, zijn de mogelijkheden met de foodprinter eindeloos.

De 3D foodprinter The Focus is vanaf vrijdag 29 september te bestellen bij Beko Techniek.

The Focus in actie zien? Bekijk de video op Facebook.

 

Reageer op dit artikel