nieuws

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’

Nieuws 1151

‘The Dobla Pastry Battle’ vindt dit jaar voor het eerst in Nederland plaats. Na de editie in Dubai volgt deze battle nu voor het eerst in Amsterdam, tijdens de aankomende Horecava op donderdag 11 januari, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle chefs en patissiers die passie, affiniteit en de juiste skills hebben om drie rondes patisserie gevechten te overleven.

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’

De Horecava, vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, wordt gehouden van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

De wedstrijd

Deelnemende teams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling strijden in drie rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2018’. De kampioens-belt en een hoofdprijs van €2.500 cash lonken naar de winnaars. De rondes bestaan uit het maken van een dessert taart en friandises, en de mysterieuze black box opdracht. De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op de Horecava en kan gevolgd worden door publiek en via live feeds op onder andere Facebook.

Inschrijven

Er zijn slechts 8 wedstrijdplaatsen. Inschrijven voor ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018 kan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: info@gastronomischgilde.nl. Aanmelden kan tot 15 september 2017.

Reageer op dit artikel