nieuws

CAO-onderhandelingen hervat

Nieuws 1725

De cao-onderhandelingen tussen werkgeversorganisaties NVB/NBOV en de werknemersorganisaties FNV/CNV Vakmensen zijn 4 september hervat. Dit meldt Stichting Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

CAO-onderhandelingen hervat
Foto: archief Bakkerswereld

Werkgeversorganisaties hebben na een dag lang onderhandelen een finaal voorstel verstrekt aan de werknemersorganisaties. Dit voorstel wordt aan de achterbannen voorgelegd. Op maandag 9 oktober 2017 wordt duidelijk of dit voorstel wordt omgezet in een definitieve CAO Bakkersbedrijf.

Moeizame onderhandelingen

De onderhandelingen over een nieuw cao verliepen moeizaam het afgelopen jaar. Sinds september 2016 hebben werkgevers (NVB/NBOV) en werknemers (FNV/CNV Vakmensen) meerdere keren rond de tafel gezeten om te onderhandelen over de voorwaarden voor de nieuwe cao. De huidige cao is verstreken op 30 september 2016.

Reageer op dit artikel