nieuws

Bienefelt opnieuw bij Smaakt naar meer

Nieuws 2177

Bienefelt opnieuw bij Smaakt naar meer
Peter Bienefelt toont momenteel op de Beko Najaarsdagen waar je ook weer op moet letten bij het maken van stollen. Foto: Herbert Wiggerman

Meester Boulanger Peter Bienefelt is woensdagavond opnieuw te gast in de uitzending Smaakt naar meer. Het programma draait om de nabespreking van Heel Holland Bakt van afgelopen zondag, waarin brood centraal stond.

Wegens succes geprolongeerd. Zo kunnen zowel het televisieprogramma Smaakt naar meer als een gastoptreden van Meester Boulanger Peter Bienefelt worden gekwalificeerd. Bienefelt was een jaar geleden ook te gast om een uitzending van Heel Holland Bakt na te bespreken, onder de bezielende energie van HHB-presentator André van Duin.

In de vorige uitzending van 22 september 2016 liet Bienefelt onder meer zien hoe je wél een vlechtbrood met zes strengen maakt. Omdat de Heel Holland Bakt afgelopen zondag volledig over brood ging, mag Bienefelt opnieuw zijn licht laten schijnen op het geheel.

De uitzending is woensdag 27 september te zien op NPO1 om 21.25 uur.

Reageer op dit artikel