nieuws

Inspiratieboek Klaes Hoekstra vertaald in het Engels

Nieuws 825

Klaes Hoekstra, de actieve oud-bakker uit Bedum, heeft zijn boek ‘Wereldberoemd in Bedum en omstreken’ in het Engels uitgegeven. Het is straks te vinden op de Amerikaanse en Canadese markt.

Inspiratieboek Klaes Hoekstra vertaald in het Engels

Klaes Hoekstra is supertrots op het boek en het omslag dat Ron Schuringa heeft mogen ontwerpen. ‘Mijn Engelse inspiratieboek voor de ondernemer en Retail is er’, aldus Hoekstra. ‘Speciaal voor de Amerikaanse en Canadese markt. How cool is that?’

Small Bakery, big impact is de Engelse titel van ‘Wereldberoemd in Bedum en omstreken’.

Facebook

Het bakkertje uit het mooie Bedum gaat wereldwijd, schrijft hij over zichzelf op facebook. En Hoekstra zou Hoekstra niet zijn als hij niet zou delen in het succes: ‘Met dank aan de jongens van Scholma Print & Media, Ronnie Schuringa, Hendrik Sibma, Mathijs Smits, Maike Timmerman, en Wietze Willem Mulder. Ben best wel blij en trots!’

Reageer op dit artikel