nieuws

Vershal bevestigt: Albert Heijn Urban komt

Nieuws 951

Vershal bevestigt: Albert Heijn Urban komt

Albert Heijn opent nog dit jaar een winkel volgens een nieuw concept in Vershal Het Veem in Eindhoven: Albert Heijn Urban.

Dat meldt Vershal Het Veem op z’n website. Eind 2017 moet het Albert Heijn Urban-concept open gaan.

Albert Heijn Urban al eerder aangekondigd

Distrifood meldde in april al dat Albert Heijn in de vershal in de wijk Strijp-S een winkel zou openen volgens een geheel nieuw concept. Het gaat om een ‘urban’-winkel, een uitgebreide AH To Go, meldden diverse bronnen destijds al. In de omgeving van Vershal Het Veem zijn veel een- en tweepersoonshuishoudens, waarop de winkel naar verwachting zal worden afgestemd.

Contracten zijn getekend

Nu laat Vershal Het Veem weten dat de contracten met Albert Heijn zijn getekend. ‘Laat de champagne maar knallen, want de contracten zijn getekend! Geweldig nieuws voor de fervente Vershal en Strijp-S bezoeker. Vanaf eind 2017 kun je in de Vershal het allernieuwste concept van Albert Heijn verwachten: Albert Heijn Urban. Binnen dit concept wordt het assortiment afgestemd op de lokale klant, met een breed assortiment en aanzienlijke variatie aan artikelen zoals je van Albert Heijn gewend bent.’

Op plek van Turkse bakker

De Albert Heijn Urban-winkel komt op een plek in de hal waar tot voor kort een Turkse bakker zat. Eerder liet een woordvoerder van de verhuurder van de vershal Sint Trudo in regionale media weten dat er voor het einde van het jaar een kleine supermarkt komt. ‘Want we kregen steeds meer kritiek van bewoners van Strijp-S dat je hier niet je dagelijkse boodschappen kunt doen. Het gaat om een nieuwe formule van een bestaande keten’, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel