nieuws

Levens organiseert Nationale Bezorgdag

Nieuws

Levens organiseert Nationale Bezorgdag
Beeld: Levens

Levens organiseerde op 4 juli de Nationale Bezorgdag in Gilze. Het doel? Samen met professionals antwoord geven op vragen die spelen rondom deze steeds meer groeiende markt. Hans van den Bosch en Joris Levens gaven de aftrap door een rondje te boksen met de blinddoek waarbij ze een overzicht gaven van de verschillende onderwerpen van de dag.

De eerste gastspreker was Valentijn Prince van Burger Business, een jonge ambitieuze ondernemer, die vertelde over hoe hij en zijn partner gegroeid zijn van een tweemanszaak tot een bloeiende zaak met meer dan 80 medewerkers. Deze groei is te danken aan het goed invullen van hun bezorg-concept.

Paneldiscussie

De presentatie werd gevolgd door een paneldiscussie waarin Valentijn Prince (Burger Business), Mark Verwey (Eethuys de Lind) en Bart-Jan Veldhuizen (Kitchen Republic) antwoord gaven op vragen van het aanwezige publiek. Het uitbesteden van de logistiek bij start-ups en hoe je de markt binnen je bezorggebied voor je wint kwamen aan bod. Verder werd er ook gesproken over de verschillen van delivery in de dorpen en randstedelijke gebieden.

Hot2Home

Na de paneldiscussie was het tijd voor een lunch, die compleet in stijl werd bezorgd op een delivery segway en fiets. Aansluitend aan de lunch ging het middagprogramma van start. Dit programma werd geopend door Dirk van Dijk (Lamb Weston) met als centrale onderwerp Hot2Home. Hoe krijgen we die maaltijden warm thuis geleverd zonder dat we inleveren op kwaliteit?

Netwerken

De dag werd afgesloten met een tweede paneldiscussie bestaande uit Dirk van Dijk (Lamb Weston), Hans Miete (AIM bv) en Martijn De Bruin (Datlinq). Aan hen werden vooral vragen voorgelegd aangaande kwalitatief goede producten afleveren op het thuisadres, verpakkingen, extra service en het verbreden van de markt. Aan het einde van deze succesvolle dag was er nog ruimte voor netwerken kennis delen onder het genot van een drankje.

Reageer op dit artikel