nieuws

Jubileumeditie Schoolontbijt: bakkers krijgen voorrang op supermarkten

Nieuws

Jubileumeditie Schoolontbijt: bakkers krijgen voorrang op supermarkten

Ambachtelijke bakkers die deel willen nemen aan de jubileumeditie van het Nationaal Schoolontbijt kunnen zich daarvoor tot 1 augustus inschrijven. Bakkers hebben bij de inschrijving voorrang op supermarkten.

Inschrijven voor de jubileumeditie is speciaal voor ambachtelijke bakkers mogelijk tot 1 augustus. Vlak daarna krijgen ook supermarkten de kans zich aan te melden voor het landelijke ontbijtfestijn, meldt de NBOV.

Vijftiende editie

De vijftiende editie van het Nationaal Schoolontbijt wordt van 6 tot en met 10 november gehouden. Op duizenden basisscholen in heel Nederland ontbijten dan meer dan een half miljoen kinderen op hetzelfde moment. Doel is consumenten te laten zien hoe gezond ontbijten met brood is. Bijkomend effect is dat het ontbijtevent een goede gelegenheid is om kinderen te laten zien hoe mooi het bakkersvak is.

Compleet ontbijtpakket leveren

Inschrijving houdt in dat de deelnemende bakker één of meer scholen in de Nationale Schoolontbijtweek kosteloos voorziet van brood, van de dozen met houdbare producten die de deelnemende bakkers ontvangen van Beko Groothandel of Bakeplus, en de verse producten die deelnemers op declaratiebasis dienen aan te schaffen. In tegenstelling tot de vorige edities van het Schoolontbijt leveren deelnemende bakkers dit jaar de complete ontbijtpakketten zelf af op de scholen.

Inschrijving

Inschrijven kan eenvoudig via www.schoolontbijt.nl

Reageer op dit artikel