nieuws

Domino’s start verkoop Hot Sandwiches

Nieuws 391

Domino’s, de grootste pizzaketen van Nederland, voegt met de Hot Sandwiches een extra productcategorie aan haar assortiment toe. Naast de pizza’s, sides en desserts kunnen consumenten in de 226 Domino’s winkels nu ook drie soorten Hot Sandwiches bestellen.

Domino’s start verkoop Hot Sandwiches

De Hot Sandwiches van Domino’s passen in de vraag van de klant die tijdens de lunch meer trek heeft in een broodje dan in een pizza.

Geliefd bij de lunch

‘Uit GfK-onderzoek weten we dat sandwiches het meest geliefd zijn voor lunch in Nederland, en we kregen van onze klanten ook geregeld die vraag. Daarom zijn we verheugd die keuze en variatie nu aan te kunnen bieden bij Domino’s’, vertelt Nicky Claeys, CMO NL & BE.

Domino’s biedt de verse belegde Hot Sandwiches aan naast de pizza’s, sides en desserts. ‘Natuurlijk ook bereid met dezelfde kwaliteit ingrediënten en heerlijk warm gebakken zoals je bij Domino’s gewend bent. De Hot Sandwiches zijn de perfecte aanvulling voor lunch’, aldus Claeys.

Middag en avond

De Hot Sandwiches zijn zowel in de middag als in de avond verkrijgbaar. Het assortiment van Domino’s is uitgebreid met drie verschillende Hot Sandwiches. De rijk gevulde Hot Sandwich Pulled Beef met pulled beef, peperoni, champignons, rode ui, emmentaler, mayonaise en Hickory BBQ saus.

Daarnaast ook de Hot Sandwich Goat Cheese Chicken met peperoni, gegrilde kip, geitenkaas, verse tomaten, emmentaler en tomatensaus. Voor de visliefhebbers heeft Domino’s de Hot Sandwich Tuna Melt met verse spinazie, tonijn, rode ui, emmentaler en mayonaise.

De formule

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 226 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 10 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

 

Reageer op dit artikel