nieuws

Bienefelt vertegenwoordigt Nederland bij Masters de la Boulangerie

Nieuws

Bienefelt vertegenwoordigt Nederland bij Masters de la Boulangerie
Peter Bienefelt. Foto: Jan Willem Schouten

De elite uit het bakkersvak doet mee aan de Masters de la Boulangerie tijdens Europain 2018. Achttien deelnemers vanuit de hele wereld nemen deel aan een van de drie wedstrijdonderdelen. Meester boulanger Peter Bienefelt vertegenwoordigt Nederland op het onderdeel ‘Nutritional Bread Making speciality’.

Het Internationale deelnemersveld is erg sterk met onder meer Japan, Canada en Australië. Uiteindelijk zullen alleen de allerbesten op het podium komen. 18 bakkers uit 14 landen strijden om deze prestigieuze titel. Het evenement is onderverdeeld in drie categorieën: ‘Nutritional Bread Making’, ‘Gourmet Baking’ en ‘Artistic Bread Making’. Peter Bienefelt vertegenwoordigt Nederland op het onderdeel ‘Nutritional Bread Making speciality’.

De Masters de la Boulangerie worden gehouden van 3 tot en met februari tijdens de Europain in Parijs.

Reageer op dit artikel