nieuws

Ruim 75 inspiratiesessies op eerste Beko Ledendag

Nieuws 103

Beko Coöperatie kijkt terug op een geslaagde eerste Beko Ledendag op maandag 12 juni in de tuin van het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De dag was exclusief en gratis voor de leden van Beko Coöperatie.

Ruim 75 inspiratiesessies op eerste Beko Ledendag
Foto's: Beko Coöperatie

Het werd een dag met volop ruimte om samen te praten èn om lekker te eten aan lange tafels in de tuin van NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Beko had ook een primeur: Voor het eerst was er een landelijke ledenvergadering, gecombineerd met vier regionale bestuursverkiezingen. Tijdens de verkiezingen is bakker Bastiën van Rosendaal van Bakhuys Steenbergen door de leden van regio beko West benoemd in de ledenraad.

Rondetafelgesprekken

Na de ledenvergadering waren er 19 rondetafelgesprekken onder leiding van een lid van de ledenraad of het bestuur van de coöperatie. Veel leden waardeerden deze mogelijkheid om met elkaar te spreken over uiteenlopende stellingen en bovendien leden van bestuur en ledenraad beter te leren kennen.

Inspiratiesessies

Aansluitend konden de leden deelnemen aan meer dan tien verschillende inspiratiesessies op het gebied van vakmanschap en ondernemerschap. De sessies zijn meermalen herhaald. Uiteindelijk zijn er daardoor meer dan 75 inspiratiesessies uitgevoerd. Alle leden ontvingen na afloop een goodiebag met uitgebreide informatie, van recepten tot aan informatie over de bepaling van de waarde van het bedrijf.

De dag werd afgesloten met een Italiaanse barbecue.

Reageer op dit artikel