nieuws

Aldi rolt bake-off landelijk uit

Nieuws 610

Aldi gaat landelijk de bake-off -afdeling uitrollen, dat meldt supermarkt-nieuwsblad Distrifood.

Aldi rolt bake-off landelijk uit
In navolging van de Lidl start ook Aldi landelijk met de verkoop van bake-off.

Aldi rolt landelijk de bake-off -afdeling uit. ‘Alle nieuwe winkels en relocaties worden met de nieuwe formule-uitgangspunten uitgerust en bake-off is daar een onderdeel van’, aldus woordvoerder Laetitia Gruwel. Op dit moment hebben vijf vestigingen een bake-off -afdeling.

Ovens in de winkel

Eind maart werd al bekend dat Aldi brood in winkels ging afbakken. Het filiaal van het supermarktconcern in Drachten gaat na de zomer als eerste beginnen met het afbakken van broodjes in de winkel.

Het afbakken in de winkel zelf past in het moderniseringsproject dat Aldi heeft ingezet. In november vorig jaar opende de discounter in Zwolle de eerste winkel nieuwe stijl. Hoewel woordvoerder Laetitia Gruwel van de supermarktketen benadrukt dat het nog steeds om een pilot gaat, heeft het ‘Zwolle-concept’ in de filialen in Woerden en Den Bosch al een vervolg gekregen.

 

Reageer op dit artikel