nieuws

Royal Steensma geeft demonstraties in het Midden-Oosten

Nieuws 121

Royal Steensma beleefde in april een primeur: een vaktechnisch team van de leverancier van bakkerijgrondstoffen verzorgde op uitnodiging van lokale partner MasterBaker Marketing demonstraties voor (industriële) bakkers en patissiers in Dubai en Qatar.

Royal Steensma geeft demonstraties in het Midden-Oosten
Foto's: Royal Steensma / www.steensma.com

Na een grondige voorbereiding, ging het driekoppige team van Royal Steensma onlangs richting Dubai en Qatar. De nadruk van de demonstraties lag op de Chocuise Souplesse-range; de flexibele choco coatings van Royal Steensma.

Richemont

Pascal Goverde van Royal Steensma verzorgde de demonstraties. Op de foto wordt hij vergezeld door technical consultants van Master Baker.

Royal Steensma verzorgde in Dubai vier demonstraties, voor met name industriële bakkers en patissiers van high-end resorts, in het ‘Richemont Master Baker center for excellence in baking & pastry’ in Dubai. In dit (van oorsprong Zwitserse) opleidingsinstituut toonde Pascal Goverde van Royal Steensma het maken van een Cherry dome, Velvet tropical cake, Hazelnut dome en Coco-Limoncello tartlet. De demonstratie in Qatar vond plaats in het exclusieve ‘Diplomatic Club’ in Doha.

Reacties

De reacties waren enorm positief: de aanwezige bakkers en patissiers waren verrast door het aantal toepassingen van Chocuise Souplesse en ook de gelatinevrije bavaroises zijn enthousiast ontvangen. Als extraatje bakte Goverde Weespermoppen, die een regelrechte hit bleken te zijn in zowel Dubai als Qatar. De reden: de moppen zijn relatief eenvoudig te maken en zijn erg smakelijk. Deze koekjes kennen ze daar niet.

Recepten

De brochure met recepten is vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels.

Reageer op dit artikel