nieuws

Van Gaal daagt uit op ondernemersdag Zeelandia

Nieuws 39

Bake Up Day van Zeelandia is een inspiratiedag voor ondernemende bakkers. Plaats van handeling De Fabrique in Utrecht. Ondernemer Annemarie van Gaal is hoofdgast in het ochtendprogramma. ’s Middags staan diverse workshops gepland.

Van Gaal daagt uit op ondernemersdag Zeelandia
Bake Up Day Zeelandia

Bake Up Day is Zeelandia’s onderneem-meer-dag en daagt bakkers uit. Die uitdaging gaat erom succesvoller te zijn op Facebook, meer te doen in minder tijd met meer creativiteit, zelf video-content te maken voor allerlei media en mediakanalen. Of om te ontdekken hoe je als vrouw baanbrekend kunt zijn in je eigen onderneming. Annermarie van Gaal zal daar zonder twijfel haar steentje aan bijdragen.

‘Ontdek vooral dat er nog genoeg te leren, verbeteren en plezier te maken valt in ons prachtige vak’, meldt Zeelandia. Ontmoet, leer en profiteer. Blijf wakker, blijf scherp, blijf het verschil maken.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

10:30 uur Ontvangst

11:00 uur Opening en plenaire presentatie Annemarie van Gaal

12:15 uur Lunch

13:15 uur 1e ronde workshops

14:45 uur Pauze

15:15 uur 2e ronde workshops

16:45 uur Einde workshops

17:00 uur Plenaire afronding

17:30 uur Borrelen en happen

19:00 uur Filevrij naar huis

Inschrijving & kosten

Inschrijven kan op www.zeelandia.nl.
Deelname kost €99 per persoon.

Reageer op dit artikel