nieuws

Rondetafelgesprekken en workshops tijdens Beko Ledendag

Nieuws 75

Exclusief voor leden organiseert Beko Coöperatie op 12 juni 2017 de eerste Beko Ledendag bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Rondetafelgesprekken en workshops tijdens Beko Ledendag

Tijdens workshops gaan de leden aan de slag met specialisten van Beko en met een beperkt aantal externe autoriteiten op ons vakgebied. De centrale thema’s bij de workshops zijn ondernemerschap en vakmanschap op het gebied van brood, banket en chocolade. Michel Schröder (lid van het BoulangerieTeam) baktechnisch adviseur van Beko Groothandel, verzorgt één van deze workshops.

Beko Ledendag

Beko is nog volop aan de slag met de organisatie van de Ledendag. De hoofdlijn van het programma staat vast. Het begin van de middag heeft een officieel karakter: de algemene jaarvergadering en regionale bestuursverkiezingen. Aansluitend spreken de leden tijdens circa 20 informele rondetafelgesprekken over actuele thema’s met de individuele leden van het bestuur en de ledenraad van Beko, overigens allen bakker.

Aanmelden

Binnenkort ontvangen de Beko-leden de uitnodiging voor de Beko Ledendag. Ook horen de leden dan, hoe zij zich aanmelden voor de Ledendag.

Reageer op dit artikel