nieuws

Heerlijk & Heerlijk-leden strijden om beste paasstol

Nieuws 76

Alle Heerlijk & Heerlijk-leden hebben zich intensief bezig gehouden met ontwikkelen van een paasstol ‘next level’. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 4 april wordt er bekend gemaakt wie de lekkerste paasstol van Nederland maakt.

Heerlijk & Heerlijk-leden strijden om beste paasstol
Foto: Bart Nijs

Daarnaast worden ook alle provinciewinnaars in het zonnetje gezet.

In het middagprogramma zullen diverse sprekers ten tonele verschijnen. De heer Reimers (bekend van programma’s met Herman den Blijker) spreekt over ‘Hospitality’. Maikel Bauer, directeur van Ziber snijdt het thema Social Media aan. Bovendien zal er een vaktechnische demonstratie ‘Pastry Next Level’ gegeven worden door Luc Jans, van het Franse Valrhona, nieuwe partner van Heerlijk & Heerlijk.

Tijd en dagindeling

11:00 u Huishoudelijke vergadering (intussen vindt jurering van de Wedstrijdproducten plaats)
13:00 u Socializen in de ‘Waterbar’.
14:30 u Middagprogramma
– Hospitality door de heer Reimers
– Social Media Actie door Maikel Bauer
– Pastry Next Level 2.0 door Luc Jans, Valrhona
16:30 u Prijsuitreiking beste wedstrijd product The Next Level
17:00 u Einde

Reageer op dit artikel