nieuws

Bakker van der Waal wint GoPro van Havelaar Verpakkingen

Nieuws 728

Bakker van der Waal wint GoPro van Havelaar Verpakkingen
v.l.n.r.: Rogier Walraven (Verkoop Binnendienst Havelaar verpakkingen), winnares Lisette Jongeneel (Bedrijfsleider Van der Waal Bakkers), Rinus Verhijde (Accountmanager Havelaar verpakkingen)

Havelaar verpakkingen uit Wormerveer heeft op de Bakkersvak een mooie prijs weggegeven aan Bakker van der Waal, namelijk de GoPro Hero 5 session set ter waarde van €400.

Lisette Jongeneel mocht de prijs in ontvangst nemen namens Van der Waal Bakkers, zij is sinds 2012 verantwoordelijk als leidinggevende over de 5 winkels.

Aan het roer van het familiebedrijf staat Jeroen van der Waal die de eeuwenoude familietraditie voortzet samen met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand (mede eigenaar sinds 2016). Bakker van der Waal heeft 3 winkels in Ridderkerk, 1 in Hendrik Ido Ambacht en 1 in Alblasserdam.

Met de ‘GoPro’ kunnen ze nu ook het ambachtelijke en authentieke proces, van brood en banket maken, filmen en fotograferen. Deze filmpjes en/of foto’s zullen worden gedeeld op social media om de klanten vanuit bakkers oogpunt te laten zien hoe de mooie producten tot stand komen.

Onlangs is het bedrijf in een nieuw jasje gestoken door middel van een nieuwe huisstijl. Samen met Havelaar verpakkingen is deze huisstijl volledig doorgevoerd in de verpakkingen. Dit proces is succesvol verlopen door de goede communicatie en de korte lijnen.

Havelaar verpakkingen

Havelaar verpakkingen is sinds 1954 actief als verpakkingsmanager en gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid dienstenpakket in de verpakkingsbranche aan zowel food als non-food formules. Naast de groothandelsfunctie is Havelaar verpakkingen gespecialiseerd in het leveren van klant-specifiek verpakkingsmateriaal.

Reageer op dit artikel