nieuws

Ambacht & Business gebundeld in één event

Nieuws 276

Ambacht & Business gebundeld in één event

In 2017 gaat Ambacht & Business, het kennis- en inspiratieplatform voor de ambachtelijke bakkerij, een nieuwe koers varen. Van vier verschillende workshops in het jaar krijgt A&B vorm in één dagvullend event met als thema: de nieuwe generatie consumenten. Het event vindt plaats op maandag 15 mei in Amersfoort.

Het Ambacht & Business-event staat volledig in het teken van de nieuwe generatie consumenten. Er komt een generatie aan die zich anders beweegt dan de bakker gewend is. De nieuwe generatie is druk, altijd (online) bereikbaar, gefocused op gezondheid maar houdt er ook van om in al die drukte te genieten van het leven. Dat heeft invloed op de manier waarop zij consumeren en daarmee ook op de rol van de ambachtelijke bakker.

Masterclasses

Tijdens het Ambacht & Business event biedt hoofdorganisator FrieslandCampina diverse masterclasses en kennisdemonstraties aan om in te spelen op die veranderende behoeften van de nieuwe generatie consumenten. Onder meer winkelbeleving en webshop-verkopen komen aan bod. 

01 Rijtuigenloods buitenkant

Bakkersvak

Ambacht & Business is op Bakkersvak te vinden in stand K103. Daar wordt meer informatie over het event gegeven. Ook is er gelegenheid alvast in te schrijven voor het event op 15 mei 2017 in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Reageer op dit artikel