nieuws

Noviteiten en workshops op VIP 2017

Nieuws 41

De derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) vindt op 27 en 28 maart plaats in de Expo in Houten. Beide dagen zijn gevuld met masterclasses, workshops en inspiratiezones. Keurslagers volgen een eigen exclusief programma. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.

Noviteiten en workshops op VIP 2017

Op VIP 2017 zijn er diverse inspiratiezones en pleinen ingevuld door exposanten, zoals een productenplein boordevol noviteiten en een proefplein met de hapjes en producten. Ook zullen enkele deelnemers een workshop geven waar gratis aan kan worden deelgenomen. Er is tevens een speciaal BBQ terras geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten. Hier worden verschillende innovaties en producten getoond op het gebied van barbecue en buiten koken.

Masterclass

Dit jaar wordt de VIP masterclass door Jörgen Raymann verzorgd. Deze cabaretier, die ook gepassioneerd hobbykok en motivator is, zal in een cocktail deze verschillende dimensies in een kookdemonstratie verwerken.

Tijden masterclass:
18:15 – 19:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann
20:15 – 21:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann

VIP_2017_banner

Reageer op dit artikel