nieuws

Eigen lijn Robèrt van Beckhoven bij AH

Nieuws 753

Eigen lijn Robèrt van Beckhoven bij AH
Van Beckhoven draagt zijn passie voor bakken nu ook bij Albert Heijn uit. Foto: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven en Albert Heijn lanceren binnenkort een serie van negen exclusieve bakmixen in het thuisbakschap, voor producten van bakkerskwaliteit uit eigen oven.

Robèrt doet niets liever dan zijn passie voor het vak delen, laat zijn bedrijf Bij Robért weten. Bakken is voor iedereen, vindt hij. Daarom heeft hij speciaal voor Albert Heijn een eigen baklijn ontwikkeld, met onder andere een aantal bakmixen waarmee consumenten zelf thuis ambachtelijke broden en mueslikoeken uit de oven kunnen toveren.

Filmpjes

Robèrt geeft bij iedere bakmix een goed recept. Voor demonstratiefilmpjes van technieken kunnen mensen terecht op een speciale website, die op de verpakking staat. Robèrt: ‘De kwaliteit van het eindproduct begint bij de kwaliteit van de grondstoffen. We hebben daarom gekozen voor hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De mensen hoeven zelf alleen nog de verse ingrediënten toe te voegen.’

De producten liggen vanaf week 7 in de winkels.

Bekende boulanger-patissier

Robèrt van Beckhoven is de enige bakker in Nederland die zich Meester Patissier én Meester Boulanger mag noemen. Hij is onder andere bekend van de goedbekeken tv-programma’s Heel Holland Bakt, CupCakeCup en BROOD.

Reageer op dit artikel