nieuws

Boek van Van Beckhoven verschijnt 1 maart

Nieuws 45

In navolging van zijn televisieprogramma verschijnt er 1 maart een boek met de gelijkmatige titel BROOD van de hand van Robèrt van Beckhoven.

Boek van Van Beckhoven verschijnt 1 maart
Kick Uitgevers

Brood is de grote passie van de Brabantse meester-patissier. Voor het tv-programma BROOD maakte hij een ontdekkingsreis door Europa. Van Beckhoven ging op zoek naar de kern van het broodbakken en ontmoette tal van geestverwanten die net als hij liefdevol kunnen verhalen over de pracht en de kracht van brood.

Boek

In BROOD, dat verschijnt op 1 maart, word je als lezer nogmaals door Van Beckhoven meegenomen naar bijzondere broodplekken in België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Naast de verhalen staan er ook ruim 30 recepten in het geïllustreerde boek.

Voorinschrijving bij Beko Techniek

Voor het vermarkten van het boek BROOD wordt er nauw samengewerkt tussen Ròbert van Beckhoven en Beko. Beko verzorgt de verkoop van het boek BROOD aan de ambachtelijke bakker. Dit gaat per voorinschrijving. BROOD is interessant en een mooi artikel om in de bakkerswinkel aan klanten aan te bieden. De verkoopprijs van het boek voor de consument is €19,90 (incl. btw). Dit is een vaste verkoopprijs, die gehanteerd moet worden. Hiervan mag niet afgeweken worden. Iedere bakker die gebruikmaakt van de voorinschrijving op BROOD bij Beko Techniek maakt kans op één van de 20 Meet & Greet-arrangementen die Beko samen met Robèrt van Beckhoven verloot. Het voorinschrijfformulier kan aangevraagd worden per e-mail bij Beko Techniek: bg@beko-techniek.nl .

Pagina's uit het boek BROOD

Pagina’s uit het boek BROOD

 

Reageer op dit artikel