nieuws

Brussel viert Chocolate Weeks op 36 adressen

Nieuws 56

Chocoladeliefhebbers kunnen van 1 tot en met 15 februari hun hart ophalen in Brussel tijdens de Chocolate Weeks. Het is de derde keer dat visit.brussels dit evenement organiseert. Van 10 tot en met 12 februari strijkt het Salon du Chocolat neer in de Belgische hoofdstad.

Brussel viert Chocolate Weeks op 36 adressen
Manneken Pis in chocolade. Foto: visit.brussel

Chocolade is top of mind als het Salon du Chocolat wordt gehouden in Brussel. En natuurlijk met Sint-Valentijn op 14 februari in het verschiet. De  Chocolate weeks worden voor de derde keer georganiseerd.

Voor de echte chocoladeliefhebber is er de Chocolate pass. Deze geeft recht om bij meer dan 20 chocolatiers te gaan proeven van hun heerlijke creaties. Daarnaast geeft de pas recht op korting bij de musea Belgian Chocolate Village et Choco-Story, waar de bezoeker alles over de geschiedenis van de chocolade te weten kan komen. En op hun aankopen bij enkele chocolatiers.

Deelnemende chocolatiers

De deelnemende chocolatiers zijn: Art de Praslin, Benoît Nihant, Bruyerre, Café-Tasse, Concept Chocolate, Corné Dynastie, Corné Port-Royal, Delacre, Galler, Godiva, Jérôme Grimonpon, L’Alchimie du Chocolat, Laurent Gerbaud,  Leonidas, Mary, Neuhaus, Passion Chocolat, Planète Chocolat, Vandenhende, Wittamer en Zaabär.

Voucher

Wie een bezoek aan Brussel graag op voorhand voorbereidt, kan voor €5,55 de voucher voor de pas online bestellen op chocolatepass.brussels. De voucher kan vanaf 1 februari worden ingeruild in één van de ontvangstkantoren van visit.brussels, inclusief een gratis toegangskaart voor de experience.brussels-expo. Vanaf 1 februari tot en met 15 februari is de pas voor €5,- rechtstreeks te koop bij de deelnemende chocolatiers en musea, in totaal 36 adressen verspreid over 8 Brussels gemeenten, en in de onthaalkantoren van visit.brussels.

Praktische info en voorverkoop: www.chocolatepass.brussels

Reageer op dit artikel