nieuws

Beko Techniek geeft website upgrade

Nieuws 52

Beko Techniek geeft website upgrade
De website van Beko Techniek is vernieuwd.

De website van Beko Techniek (www.beko-techniek.nl) heeft een upgrade ondergaan. Niet alleen oogt de site frisser, ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

Beko Techniek is bakkerijtechnisch totaalpartner in Nederland en heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende aanbieder van machines, gereedschap en service. De lat voor een gebruiksvriendelijke website ligt daarmee hoog, vandaar dat de site vernieuwd is.

De nieuwe Beko Techniek website past in de Beko-huisstijl en heeft een vergelijkbare opbouw als de websites van Beko Coöperatie, Beko Groothandel en Stolp International. De diensten van Beko Techniek worden nog beter gepresenteerd en de website is gebruiksvriendelijker.

Filters

Op de homepage staan de laatste nieuwtjes en een aantal acties. Gebruik ‘Filter alle acties’ om actuele aanbiedingen van machines of gereedschap te vinden, of klik op ‘Bekijk alle acties’ om alle machines en gereedschappen te bekijken die Beko Techniek op dat moment in de actie heeft.

Bij ‘Bakkerijmachines’ staat onder assortiment het totale aanbod bakkerijmachines. Gebruikers vinden snel wat zij zoeken door de filters te gebruiken en te selecteren op nieuwe, gereviseerde of demo machines en het type en/of het merk aan te klikken. Bij de machines staan technische gegevens en in een aantal gevallen ook filmpjes of documentatie met aanvullende informatie.

Online visitekaartje

Informatie over de vijf servicevestigingen van Beko Techniek, servicecontracten en een link naar het serviceportal staan onder ‘Bakkerijservice’. Via de knop ‘Online bestellen’ op de homepage komt de gebruiker direct in de webshop bakkerijgereedschap.

Online bestellen staat onder de knop ‘Bakkerijgereedschap’, behalve de link naar de webshop zijn daar ook kortingen en aanbiedingen van bakkerijgereedschappen overzichtelijk weergegeven.

Nieuws en introducties staan onder ‘Actueel’ en wetenswaardigheden over gerealiseerde projecten zijn uitgebreid beschreven onder ‘Projecten’. (Rechtstreekse) telefoonnummers, mailadressen van het Beko Techniek-team en bedrijfsgegevens vindt de bezoeker onder ‘Contact’.

Reageer op dit artikel