nieuws

Workshop Motiveren medewerkers van start!

Nieuws 47

Workshop Motiveren medewerkers van start!
Bij de workshop Grondstoffen moesten de deelnemers ook in actie komen. De komende workshop wordt nog interactiever. Foto: Jan Willem Schouten

De workshop Motiveren medewerkers start vandaag. De workshop maakt deel uit van het traject Ambacht & Business en wordt ditmaal verzorgd door de Nationale Bakkerij Academie (NBA).

De overige data waarop de workshops plaatsvinden zijn: 10, 16, 17 en 23 januari 2017. Het gaat om trainingen van een halve dag in het FC Innovation Centre in Wageningen. Informatie is te verkrijgen via de site www.ambachtenbusiness.nl

Carolijn Selten

Trainer is Carolijn Selten die de deelnemers leert hoe ze medewerkers en teams kunnen motiveren, zodat deze plezier in hun werk hebben en blijven houden en daardoor graag een stapje extra doen om de beoogde resultaten met elkaar te behalen. Het gaat om een praktische workshop met tips en voorbeelden.

Carolijn Selten

Carolijn Selten

De moeite waard

‘Hoe je met elkaar omgaat, bepaalt de sfeer en het rendement’, zegt Carla Zwierstra van de Nationale Bakkerij Academie. Het is voor ondernemers beslist de moeite waard om te zien waar zij met hun team staan, is de boodschap van Ambacht & Business bij deze training. NBA-directeur Zwierstra hoopt dat zoveel mogelijk deelnemers naar Wageningen komen. ‘Uw medewerkers zijn van groot belang voor uw bedrijf. Medewerkers die enthousiast en met plezier hun werk doen, zorgen voor een goede sfeer in het bedrijf en dragen zo bij aan het bedrijfsrendement’, aldus Zwierstra.

Social Media

In de training Ambacht & Business seizoen 2016-2017 zit ook de workshop Social media, eveneens verzorgd door de NBA, op de dagen 6, 7, 13, 14 en 20 februari 2017. De workshop gaat vooral over de interactie met de consument via social media: wat plaatst de bakkerij-ondernemer (of een van zijn medewerkers die er goed in thuis is) op Facebook, Twitter en Instagram? Weet de bakker wat zijn klanten willen, stelt hij vragen via social media, vraagt hij via deze communicatiemiddelen de klant naar diens mening en advies? De workshop laat zien hoe social media nog meer en beter kan worden gebruikt voor het bedrijf.

Inschrijven kan via de site www.ambachtenbusiness.nl

Reageer op dit artikel