nieuws

Sam Mastop is Miss Oliebol 2016

Nieuws 172

Sam Mastop van Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk is verkozen tot Miss Oliebol 2016. Mastop werd opgegeven door haar werkgever Linda Vreugdenhil met als reden dat Sam al vier jaar lang een echte topper is in het team van Bakkerij Vreugdenhil.

Sam Mastop is Miss Oliebol 2016
100% NL

Sam Mastop wist de meeste stemmen binnen te slepen en mag zich daarom nu een jaar lang Miss Oliebol noemen. Koen Hansen voor radiozener 100% NL verraste haar vanmiddag op het werk. Hij overhandigde de Miss Oliebol Award 2016 én een reischeque voor een stedentrip naar Barcelona.

Verkiezing Miss Oliebol

De verkiezing is in het leven geroepen door de Stichting Ambachtelijke Bakkerij in samenwerking met radiozender 100% NL. ‘Zowel in 2014 als 2015 hebben we met deze campagne in drie weken tijd ruim drie miljoen unieke luisteraars bereikt’, vertelt Sandra Pluim, coördinator van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Reageer op dit artikel