nieuws

Overname Zeelandia Technical Solutions door Everbake een feit

Nieuws 157

Everbake en Zeelandia hebben vandaag de definitieve Koop- en Verkoopovereenkomst ondertekend voor de overname van de bedrijfsactiviteiten van Zeelandia Technical Solutions (ZTS) door Everbake per 16 september 2016.

Overname Zeelandia Technical Solutions door Everbake een feit

ZTS maakt deel uit van Zeelandia en ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt bakkerijmachines, zoals ‘Zela’ en ‘Zelamatic’. Zeelandia Technical Solutions gaat met haar huidige medewerkers op het bestaande adres in Bruinisse verder onder de naam ‘Zela Technical Solutions B.V.’.

Bakkerijingrediënten

Zeelandia verkoopt ZTS om zich verder te richten op bakkerijingrediënten. Peter Eversdijk, directeur Everbake Group: ‘Voor ons betekent de overname van ZTS een versterking van onze positie in de bakkerijmachinebranche in binnen- en buitenland en een belangrijke basis voor verdere groei.’

 

Reageer op dit artikel