nieuws

Directiewisseling Bakery Institute

Nieuws 247

Het bestuur van het Bakery Institute in Zaandam heeft Tamara Hoogerwaard benoemd als directeur. Hoogerwaard volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op, die een andere rol op zich nemen binnen het particuliere opleidingsinstituut.

Directiewisseling Bakery Institute

Littlejohn heeft als directeur vanaf juli 2011 de school mee helpen opbouwen. ‘Zij geeft na ruim vijf jaar het stokje over en wordt vrijgemaakt om een aantal projecten op te starten, die meerwaarde voor de school zullen brengen’, aldus het bestuur.

Schippers in bestuur

Jaco Schippers is 3 jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute in een ad-interim leidinggevende functie. Schippers treedt toe tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV, een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.

De nieuwkomer

Tamara Hoogerwaard is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING,  Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Zij was al eerder bestuurslid bij ‘Bakery Institute The Netherlands BV’ en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op.

‘Tamara heeft veel kennis op het gebied van leren en hierin een uitgebreid netwerk. Een uitstekende opvolger van Vicky en Jaco dus, die in alle vertrouwen hun verantwoordelijkheden aan Tamara overdragen’, aldus het bestuur.

Reageer op dit artikel