nieuws

Bakkerscadeaukaart beleeft hoogtepunt

Nieuws 144

De Bakkerscadeaukaart van de Nationale Postcode Loterij beleeft deze maand een hoogtepunt met de trekking van maar liefst 200.000 Oliebollen Bakkerscadeaukaarten.

Bakkerscadeaukaart beleeft hoogtepunt

Naast de maandelijkse trekking van 100.000 Bakkerscadeaukaarten, zorgt deze gebeurtenis voor een onvergetelijke afsluiting van 2016. In totaal zijn er in 2016, bijna 1 miljoen Bakkerscadeaukaarten weggegeven, dus bijna 7,5 miljoen omzet voor de bakkers.

Sinds 2015

De Stichting Echte Bakkersgilde en de Nationale Postcode Loterij hebben medio 2015 samen een Bakkerscadeaukaart op de markt gebracht. De Postcode Loterij, initiatiefnemer van deze samenwerking, wil met deze Bakkerscadeaukaart deelnemers de kans bieden om voordelig kennis te maken met ambachtelijke producten van de bakker.

Reageer op dit artikel