nieuws

Zoektocht naar Miss Oliebol 2016 gestart

Nieuws 37

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij gaat deze decembermaand opnieuw in samenwerking met radiozender 100% NL op zoek naar de leukste oliebollenverkoopster van Nederland: Miss Oliebol.

Zoektocht naar Miss Oliebol 2016 gestart
Archief Bakkerswereld

Iedereen kan een vriendelijke, mooie, gezellige of goede oliebollenverkoopster opgeven voor de verkiezing via de website of app van 100%NL. Nomineren van een verkoopster voor de titel Miss Oliebol 2016 gebeurt tussen 12 en 18 december aanstaande. Vanaf 19 december kan er gestemd worden op de tien geselecteerde Missen. Dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december wordt er dagelijks één eind finaliste bekend gemaakt. Op vrijdag 30 december zullen deze 3 finalisten in de studio aanwezig zijn en wordt Miss Oliebol 2016 live bekend gemaakt.

Oliebollen van de ambachtelijke bakker

Alle consumenten die nomineren of stemmen, maken in de actieperiode iedere dag kans op vijftig gratis oliebollen, die zij bij een ambachtelijke bakker in de buurt kunnen ophalen. De kosten hiervoor kunnen bakkers declareren bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. Pluim is blij met het vervolg van de verkiezing Miss Oliebol. ‘We bereiken hiermee miljoenen consumenten door het hele land, die erop worden geattendeerd dat je ook voor de lekkerste oliebollen bij je ambachtelijke bakker moet zijn. Dat vind ik een belangrijke boodschap.’

‘Zowel in 2014 als 2015 hebben we met deze campagne in drie weken tijd ruim drie miljoen unieke luisteraars bereikt’, aldus Sandra Pluim, coördinator van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. ‘Veel luisteraars komen in aanraking met de boodschap en gaan voor de prijs. Hiermee willen we meer traffic naar de winkelvloer van de ambachtelijke bakker creëren, maar vooral landelijk de aandacht vestigen op de kwalitatief uitstekende oliebollen van de ambachtelijke bakker.’

Miss Oliebol 2015

In 2015 werd Cyrella Oskam van Bakkerij Westerpark verkozen tot Miss Oliebol. Haar diepste wens is ‘Wereldvrede’, zoals een echte Miss Betaamt, liet ze het weten naar het winnen van de titel.

 

 

Reageer op dit artikel