nieuws

NBOV zoekt nieuwe bestuursleden

Nieuws 39

In de meest recente uitgave van Bakkerszaken roept de NBOV lezers op om zich aan te melden als bestuurslid. Sinds het vertrek van Jaco Koolaard en vicevoorzitter Niek de la Haije is de NBOV op zoek naar versterking van het bestuur. Kandidaten kunnen zich tot en met vrijdag 16 december aanmelden.

NBOV zoekt nieuwe bestuursleden
Voorzitter van het bestuur van de NBOV Jos den Otter

Momenteel bestaat het bestuur van de NBOV uit Jos den Otter (voorzitter), Mariëlle van Heeswijk (tijdelijk vice-voorzitter), Peter van der Wal (penningmeester), Loes Baas en Angeline van Asperen. De huidige bestuursleden zijn afkomstig uit de provincies; Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Met de oog op de gewenste regionale verspreiding is de NBOV daarom bij voorkeur op zoek naar kandidaten uit de overige provincies.

Kandidaat stellen

Mensen die zich graag kandidaat willen stellen als bestuurslid van de NBOV kunnen dat laten weten door voor 16 december 2016 een brief of e-mail te sturen aan: NBOV t.a.v. Jan Sander de Bie, Postbus 332, 2800AH Gouda, debie@nbov.nl.

Afbeelding: NBOV

Reageer op dit artikel