nieuws

Frituur Inspiratie sessies door EverBake Capway en Zeelandia

Nieuws 52

De Frituur Inspiratie Sessies werden door 211 bakkers bezocht. In oktober organiseerde Zeelandia samen met EverBake Capway deze sessies om kennis te delen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is omtrent frituren.

Frituur Inspiratie sessies door EverBake Capway en Zeelandia
EverBake Capway

Maar liefst 211 bakkers hebben deelgenomen aan de sessies op 5 verschillende locaties door Nederland. Er werd gedemonstreerd, gekeurd, geproefd en geluisterd. Zo deelden collega bakkers hun ervaringen en gaven tips over hoe frituren beter tot zijn recht kan komen.

Verdienmodel

EverBake Capway

EverBake Capway

En wat levert het nou op zo’n oliebol? Deze vraag werd beantwoord aan de hand van een verdienmodel dat beschikbaar is gesteld aan alle belangstellenden. De demonstraties werden gegeven door 2 bakkerij-adviseurs van Zeelandia met behulp van de Creare oliebollenlijnen van EverBake Capway. Uiteraard werden er oliebollen gebakken maar ook quarkini’s, churros en hartige hapjes. Een duidelijke boodschap was, dat er veel meer mogelijk is met betrekking tot frituren. Haal meer uit uw oliebollenlijn door eerder te bakken en niet te wachten tot de laatste week van het jaar.

Reageer op dit artikel