nieuws

Subway maakt opmars in tankstations

Nieuws 27

Het tankstation aan de Maaspoortseweg in Den Bosch wordt uitgebreid met een Subway Shop. Passanten kunnen hier een American Steakhouse Melt of Spicy Italian meenemen voor onderweg. Eigenaar Han van Osch: ‘Het is een trend in de regio.’

Subway maakt opmars in tankstations

‘Een Subway Shop in een tankstation is een beproefd concept’, vertelt van Osch. Met tien jaar Subway-ervaring kan hij het weten. ‘In de regio Eindhoven zijn er ook tankstations met Subway Shops. Dit zijn zogeheten shop-in-shop locaties waar mensen een vers belegde Sub kunnen meenemen voor onderweg. In het tankstation bij Maaspoort hebben we nu ook zo’n vestiging geopend voor de vele automobilisten die hier dagelijks langsrijden.’

Jubileum als ondernemer

Voor Van Osch is dit de vierde Subway-vestiging waarvan hij eigenaar is. Hij heeft nog een zaak in Veghel en twee vestigingen in Den Bosch. ‘Tien jaar geleden opende ik mijn eerste Subway-restaurant. Daarvoor werkte ik in marketing- en salesfuncties. Toen dacht ik al: als ik ooit een leuke eigen zaak wil, wordt het een Subway-restaurant. Ik vond het een mooi concept. Verse ingrediënten, zelf kiezen, snel klaar: dat slaat nog steeds goed aan.’

Uitsluitend take away

Met zijn ligging aan de grote doorgaande weg nabij Den Bosch, verwacht Subway Maaspoort vooral klandizie van automobilisten en motorrijders op doorreis. De nieuwe vestiging is zeven dagen per week geopend, van 9.00 tot 19.00 uur, uitsluitend voor take away.

Reageer op dit artikel