nieuws

Hema viert 90ste verjaardag met TAART.-magazine

Nieuws 210

Warenhuis Hema bestaat 90 jaar en viert dat geheel in het teken van de taart. Met de makers van maandblad Linda is het magazine TAART. gemaakt. Voorafgaand aan de lancering van het magazine is een pop-up retro-taartafdeling geopend in de Hema op de Nieuwendijk in Amsterdam. In alle winkels van de keten wordt het feest in stijl gevierd

Hema viert 90ste verjaardag met TAART.-magazine
Het magazine TAART is speciaal voor het 90-jarige jubileum gemaakt door LINDA.

TAART.magazine is geïnspireerd op het banketassortiment van Hema, maar bevat overigens nauwelijks recepturen of banketcreaties.

Tijdens de lancering van het magazine is ook de winnende taart van de taartbakwedstrijd, de Red Velvet taart van de 21-jarige Roos Mijnheer uit Wezep, geproefd. Tijdens de Hema-taartbakwedstrijd in mei en werd haar taart als mooiste en de lekkerste verkozen. Vanaf nu is deze taart verkrijgbaar in alle Hema winkels met een gebaksafdeling. Ook de bekende Hema-tompouce ontbreekt niet in de winkels.

Winnende Red Velvet-taart van Roos Mijnheer is in Hema-winkels verkrijgbaar.

Red Velvet-taart van Roos Mijnheer wint Hema-wedstrijd.

Bij Linda-editie

Het TAART.magazine is een cadeautje van Hema bij de LINDA.-editie van deze maand. Het staat vol met Hema-onderwerpen op een typische LINDA.-manier. Bekende designers maakten hun variatie op de tompouce. In de rubriek Ouwe Taarten komen dames van 90-plus aan het woord, die nog een heel leuk leven hebben. Ook is er een interview met de stem van de Hema, Anneke Blok.

In de winkels

Ook met de Hema-klanten wordt de verjaardag uitgebreid gevierd. De komende weken worden diverse activiteiten in de winkels georganiseerd:

–          Op 22 oktober kunnen de klanten in 193 winkels de Red Velvet taart van Roos Mijnheer proeven.
–          Op 29 oktober krijgt iedere klant die een taartbestelling ophaalt of een taart koopt in de winkel, het TAART. magazine gratis mee, zolang de voorraad strekt.
–          Op woensdagmiddag 2 november mag iedereen tompouces komen versieren in verschillende winkels door het land.
–          De pop-up taartafdeling in de winkel op de Nieuwendijk in Amsterdam is tot en met 6 november te bezoeken.

CMO Adriana Hoppenbrouwer van Hema is erg blij ‘dat we al 90 jaar het dagelijkse leven van heel veel Nederlanders en ondertussen ook van heel veel klanten in het buitenland leuker en makkelijker maken. Wat is er dan leuker dan taart eten met onze klanten om dat te vieren?’

Over Hema

Hema bestaat sinds 1926. De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam is toen opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac. Hema heeft bijna 700 winkels in 7 landen, 11.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Het assortiment bestaat uit producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp tegen een scherpe prijs.

Reageer op dit artikel