nieuws

Hans Heiloo test gevulde koeken in Mangiare!

Nieuws 71

Hans Heiloo, docent patisserie en boulangerie aan het Bakery Institute, is morgen vanaf 19 uur te beluisteren in het NPO Radio-1-programma Mangiare! Heiloo proeft er gevulde koeken vanuit het hele land.

Hans Heiloo test gevulde koeken in Mangiare!
Hans Heiloo Foto: Jawsmedia

Heiloo is een vaste gast in de rubriek en keurt geregeld koekjes en patisserie. Welke gevulde koeken hij gaat keuren weet hij nog niet. ‘Meestal koopt de redactie van alles in en keur ik die producten’, legt hij uit.

Kookboekenfanaat

Behalve Heiloo komt ook kookboekenfanaat Jonah Freud aan het woord over François Regis Gaudry, maker van het Franse radioprogramma On va déguster.  

Mangiare is een radioprogramma ‘om je vingers bij af te likken’, omschrijft de NPO. Presentator Petra Possel praat er met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Het is een keer per twee weken te beluisteren.

Reageer op dit artikel