nieuws

Post verkoopt assortiment bij slagerij Zuidhof

Nieuws 107

Bakkerij Henk Post uit Ten Boer opende afgelopen week samen met slagerij Zuidhof een nieuwe winkel in Bedum onder de naam Zuidhof’s VERS. Inwoners van Bedum kunnen hierdoor voortaan bij de ambachtelijke slager ook terecht voor ovenvers brood en banket, en groente en fruit.

Post verkoopt assortiment bij slagerij Zuidhof
Zuidhof's Vers is 8 september geopend. De klant kan er terecht voor brood, banket, vlees en groente en fruit. Foto: Post

Consumenten kunnen dagverse producten en service vinden onder één dak in koopcentrum Beemshop in het Groningse Bedum. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en kent voldoende parkeergelegenheid. De verswinkel staat in een winkelcentrum met een Aldi, Schoenenman, en Scapino.

Ondersteuning

Slagerij Zuidhof heeft voor de levering van brood en banket ambachtelijk bakker Henk Post uit Ten Boer gevraagd. Post bakt iedere nacht op traditionele wijze brood en de bakkerij heeft een eigen banket afdeling. Ook kadetten, croissants, de Groninger koek en roggebrood worden door de bakker geleverd aan Zuidhof’s VERS.

‘Wij leveren aan de slager, hij heeft gezorgd voor het personeel’, legt Marianne Post de constructie uit. ‘Omdat dit een geheel nieuw vakgebied is voor de slager, hebben we grotendeels de winkel zelf ingericht. Zelf heb ik de eerste dagen meegewerkt en de ondersteuning van onze kant blijft: ik geef aan wat de reclames zijn, doe voorlopig de planning van brood en banket, en houd het geheel zeker het eerste halfjaar in de gaten. Dan moet de loop en routine erin zitten.’

De winkeldames hebben ervaring met broodverkoop, waar onderneemster Post erg blij mee is. De eerste dagen waren een groot succes, vertelt zij.

Uit de regio

De slager heeft het assortiment daarnaast uitgebreid met eerste klas groente en fruit van het seizoen en verse scharreleieren, die net als de aardappelen uit de provincie komen. Het nieuwe concept is met veel belangstelling en enthousiasme ontvangen door het publiek, volgens de bakker. ‘Ze hebben zich laten verrassen door de ruime keuze voor de dagelijkse boodschappen.’

Bakkerij Henk Post heeft tevens een vestiging in Middlestum.

Reageer op dit artikel