nieuws

Bakery Institute bestaat 5 jaar

Nieuws 119

Het Bakery Institute in Zaandam bestaat 5 jaar. Het particuliere opleidingsinstituut voor brood- en banketbakkers is in die tijd uit haar jas gegroeid. Daarom is begin augustus een nieuwe locatie betrokken op de derde verdieping van het Verkade-pand in Zaandam.

Bakery Institute bestaat 5 jaar
Bakery Institute bestaat 5 jaar.

Sinds 1 augustus zit het Bakery Institute (BI) op de nieuwe locatie met de leslokalen. Op de derde verdieping, met uitzicht op het torentje van Verkade en de Zaan, in hetzelfde pand is meer ruimte voor de afzonderlijke bakkerijen en de groepen.

Uitbreiding

De uitbreiding was nodig omdat enerzijds de leslokalen steeds volop gevuld zijn en niet iedereen geplaatst kon worden; anderzijds vanwege het succes van de winkel: de Bakery Market die benedenvloers is gebleven. ‘We hebben nu 5 jaar gezaaid en nu wordt het tijd om de kennis, vaktrots en enthousiasme op nog grotere schaal te gaan oogsten!’, meldt het BI op haar site.

Oprichters

Het Bakery Institute is op 5 september 2011 opgericht voor en door de bakkerij, de eigenaren bestaan uit bakkerijen en bakkerijtoeleveranciers.

Reageer op dit artikel