nieuws

Remmelzwaal naar De Patissier

Nieuws 83

Peter Remmelzwaal gaat aan de slag bij De Patissier in Zoeterwoude (voorheen Crème de la Crème). Daarnaast start hij per oktober zijn eigen bedrijf.

Remmelzwaal naar De Patissier
Peter Remmelzwaal. Foto: Jan Willem Schouten

De talentvolle patissier Peter Remmelzwaal vertrekt bij Huize van Wely. Hij gaat voor zichzelf beginnen en aan de slag bij De Patissier in Zoeterwoude. Hier was hij ook werkzaam van 2007 tot en met 2012.

Per 1 oktober start Remmelzwaal zijn eigen bedrijf onder de naam ‘Peter Remmelzwaal Patisserie’. Hij gaat zich richten op exclusieve bruidstaarten en het verzorgen van workshops en demonstraties op het gebied van suikerkunst.

robin hoedjes

Robin Hoedjes. Foto: Jan Willem Schouten

Huize van Wely

Bij Huize van Wely vinden meer veranderingen plaats. Robin Hoedjes vult de plaats in van chef patisserie bij Huize van Wely. Deze functie is vrijgekomen nu chef Joost Rotteveel tot directeur is benoemd bij hetzelfde bedrijf. ‘Doordat er goede opvolging is in de vorm Robin, kon ik de stap maken naar het directeurschap’, vertelt Rotteveel.

 

Bakkerswereld sprak onlangs met de kersverse directeur van Huize van Wely: Joost Rotteveel. In Bakkerswereld september is dit interview te lezen. Hij vertelt hierin over zijn toekomstvisie voor het bedrijf: ‘Ik wil van de tuttige strikjes af’.

Reageer op dit artikel