nieuws

Frentz trakteert ook lichamelijk beperkten op Verleidertje

Nieuws

Frentz trakteert ook lichamelijk beperkten op Verleidertje
Ingrid Frentz met Ugchelse Verleidertjes. Foto: Frentz

Komende zondag vindt het jaarlijkse fietsevenement Tour Culinair de Veluwe plaats. Rudolf en Ingrid Frentz van de gelijknamige bakkerij uit Ugchelen delen bij de start van de dag hun specialiteit de Ugchelse verleidertjes uit. De bakker gaat echter nog een stapje verder.

Rudolf Frentz: ‘Toen we bezig waren met de voorbereidingen kreeg ik dit idee. Er zijn namelijk ook veel mensen waarvoor de culinaire fietstocht vanwege lichamelijke beperkingen niet haalbaar is. We besloten om deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem ook te trakteren’. Dat gebeurt op 10 september als de deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem genieten van een cabaretvoorstelling.

Tour Culinair

Tour Culinair is ontstaan vanuit liefde voor streekproducten, bijzondere locaties en al het moois dat de verschillende streken in Gelderland te bieden hebben. Inmiddels zijn drie succesvolle gehouden en vindt zondag 28 augustus de vierde editie plaats.

De Zonnebloem Apeldoorn

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt De Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan tienduizenden vrijwilligers ook voor.  Ook donateurs zoals bakkerij Frentz maken het werk van De Zonnebloem mogelijk. De Zonnebloem is blij verrast met het mooie initiatief van de bakkerij.

Ugchels verleidertje

Rudolf en Ingrid Frentz kiezen niet voor niets voor het Ugchelse verleidertje als sponsoring aan Tour culinair en de Zonnebloem. ‘Het is onze absolute specialiteit die je geproefd moet hebben!’, aldus Ingrid Frentz.

Frentz is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Het Echte Bakkersgilde is een samenwerkingsverband van ambachtelijke bakkers in Nederland en is al jaren een vertrouwd begrip voor consumenten en vakbroeders. Deze bakkers onderscheiden zich doordat zij echte vaklieden zijn die iedere dag met passie voor hun ambacht en met de allerbeste grondstoffen de lekkerste verse producten maken. En daarbij voldoen zij ook nog eens aan zeer strenge kwaliteitseisen.

Reageer op dit artikel