nieuws

Bakker Bart rolt winkelformule verder uit

Nieuws 122

Bakker Bart rolt winkelformule verder uit
Bakker Bart

Bakker Bart opent begin september twee vernieuwde Bakker Bart-winkels in Westervoort en Borne. In deze nieuwe winkels zijn de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij weer twee Bakker Bart-winkels kunnen toevoegen die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.’

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept, op 18 februari 2016 werd de tweede in Veldhoven geopend. Afgelopen maanden openden wij in Dronten, Oss Walstraat en Haaksbergen. Met deze succesvolle ervaringen openen wij op donderdag 1 september onze vernieuwde winkel in Westervoort. Een week later, op donderdag 8 september, opent Borne de deuren van de vernieuwde winkel. Dit jaar zullen wij de nieuwe formule nog verder gaan uitrollen.’

Breder en eigentijdser assortiment

Foto: Bakker Bart

Foto: Bakker Bart

Het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan met vers gebakken granola, apple pie, bananenbrood en ambachtelijke spelt crackers en spelt beschuit. Bakker Bart heeft niet alleen een breder en eigentijdser assortiment toegevoegd, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing is nieuw.

Reageer op dit artikel